Beerse Gezondheid Inspiratiedagen 20 en 21 december

Even voorstellen: Lea van de Ven

Mijn naam is Lea van de Ven. Op de Beerse Gezondheid Inspiratiedagen op 20 en 21 december in Ons Mevrouw geef ik je graag een voetreflexbehandeling in combinatie met ooraccupunctuur. Ook geef ik voetreflexbehandelingen aan kinderen voor het goede doel! Wil je door mij gemasseerd worden? Reserveer dan via onze website www.beersedagen.nl.

Ik ben in oktober 2017 beëdigt tot voetreflexPlus therapeut wat ik elke dag met veel plezier doe. Misschien ken je mij als pleegouder of vrijwilliger bij Amarant of gewoon als moeder van Tim en Job Monsma. Of misschien wel van de verkoop aan huis van klei aardappels en uien die komen van de boerderij/inpakkerij te Biddinghuizen van Klaas Monsma, waar ik inmiddels al sinds 2002 mee samen woon aan de Kuikseindseweg 13c te Middelbeers. De oudere onder ons kennen mij vast van mijn moeder die altijd bij ons heeft gewoond tot 2017.

Mijn praktijk zit achter het huis in een serre waar iedereen terecht kan, waar je je gauw op je gemak voelt. Een vergoeding door de verzekeraar is mogelijk, ook zonder verwijzing van de huisarts.

Wil je meer over mij weten? Kijk gerust op www.leavandeven.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *